آموزش تهیه کیک دانه‌ای توت‌فرنگی

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید. آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید…

 

مشاهده آموزش تهیه کیک دانه‌ای توت‌فرنگی . . .

آموزش تهیه کیک دانه‌ای توت‌فرنگی

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید. آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید…

آموزش تهیه کیک دانه‌ای توت‌فرنگی

مواد لازم :
  • آرد سفید: یک و یک‌دوم فنجان
  • کره سرد: یک‌سوم فنجان
  • شکر: یک‌چهارم فنجان
  • تخم‌مرغ زده شده: یک عدد
  • بیکینگ‌پودر:‌ یک قاشق مرباخوری
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
  • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: یک‌هشتم قاشق مرباخوری
  • توت‌فرنگی خرد شده: ۵ فنجان
  • خامه ترش: یک‌دوم فنجان
  • خامه زده شیرین: یک فنجان
روش تهیه :فر را با حرارت ۲۰۰ درجه  سانتی‌گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید. آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کره را با چنگال به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر زبری به دست آید. تخم‌مرغ، خامه ترش و شیر را با مواد خشک فقط به اندازه‌ای که مواد خشک به مایعات آغشته شوند با چنگال مخلوط کنید. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا روی کیک‌ها طلایی شود و سپس روی الک سیمی خنک کنید. ۴ فنجان توت‌فرنگی و ۳ قاشق شکر را در مخلوط‌کن نرم کنید. کیک‌ها را ۲ نیمه کنید و روی آن‌ها مخلوط توت‌فرنگی و خامه زده شیرین بریزید. برای تزئین می‌توانید چند توت‌ خرد شده روی کیک‌ها بگذارید.

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 6 مرداد 1390    | توسط: رعد    |    | نظرات()